Evohome

Honeywell Evo home

Met evohome regel je de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat je alleen de kamers verwarmt die je gebruikt, zodat je de controle houdt, energie bespaart en je perfecte comfortzone creëert.

Slimme zoneregeling voor jouw huis, hoe werkt het?

Met evohome kan je tot 12 slimme verwarmingszones maken en bedienen, zodat je de temperatuur afzonderlijk kunt regelen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Zo kun je comfortabel genieten in de kamers die je gebruikt, en de verwarming lager zetten in de ruimtes die je niet gebruikt.

Regel jouw comfort waar en wanneer je maar wilt. Via de Total Connect Comfort Intl-app of webbrowser, met de voice-assistenten of gewoon op het bedienpaneel. Controle zoals je dat wilt – thuis, op het werk of onderweg. 

Wist je dat 75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water? Evohome helpt. Verlaag je energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.

Maximaal comfort bij elk weerstype

Evohome is nu compatibel met warmtepompen, waardoor het geschikt is voor bijna elke woning, nu en in de toekomst. Maak je gebruik van een bron die ook kan koelen, zoals een warmtepomp? Dan kun je met evohome eenvoudig schakelen tussen verwarmen en koelen. Zo hou je met evohome zones in je huis aangenaam warm in de winter en koel in de zomer. Warm weer besparing zet uw verwarming bij warm weer in de spaarstand.

Een handige functie in de overgangsdagen naar de zomer, waarin dagen voorkomen met een afwijkend temperatuurverloop. De warm weer besparing gebruikt de buitentemperatuur en schakelt de aansturing van het cv-toestel automatisch uit om zo energie te besparen. En schakelt automatisch in als de door u ingestelde temperatuur niet wordt bereikt.De verwarming blijft dus uit op vroege zonnige lentedagen en laat je niet in de kou staan wanneer de gure noordwester er weer inkomt. Warm weer besparing houdt de temperatuur in huis het hele jaar door perfect in uw comfortzone.

Evohome’s koud weer compensatie begrijpt dat de temperatuur niet altijd direct gerelateerd is aan hoe comfortabel een kamer aanvoelt. Door een lage buitentemperatuur en tocht kan een kamer kouder aanvoelen. In kamers waarin je dat wilt, verhoogt evohomede geprogrammeerde temperatuur, zodat de het aangenaam warm blijft, precies zoals je dat wilt.

De Evohome is te bekijken in ons inspiratiecentrum in Goes.

 

  

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes