Zuinig en comfortabel

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Slimme thermostaat

De slimme thermostaat is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat je cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Dat kan alleen met een thermostaat die met je meevoelt. De slimme thermostaat regelt de warmte in huis op basis van de temperatuur van de lucht in plaats van de temperatuur van het water in de cv-leiding.

Bij Poppe Installatietechniek maken we gebruik van de slimme thermostaten van Nefit Bosch en Honeywell Evo home . Deze slimme thermostaten zorgen voor de juiste temperatuur in huis, zijn op afstand te bedienen via je smartphone of tablet en zijn zelflerend. De thermostaten zien aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stellen de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dankzij deze geavanceerde aanwezigheidsdetectie kun je extra energie besparen zonder dat je het merkt.

Meer informatie

Heb je interesse in een slimme thermostaat of wil je er meer informatie over? We helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.

 

Honeywell Evo home

Met evohome regel je de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat je alleen de kamers verwarmt die je gebruikt, zodat je de controle houdt, energie bespaart en je perfecte comfortzone creëert.

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes