Cv-ketel en radiatoren

Onze betrouwbare merken verwarmingstoestellen

Je hebt een nieuwe verwarmingstoestel nodig. Maar welk type toestel past het best bij jouw woning? Is dat een HR++ cv ketel of een warmtepomp? Hybride of all-electric?
En welke capaciteit? Goed advies is van belang bij de keuze voor een nieuw verwarmingstoestel. Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt zowel cv ketels als warmtepompen en werkt samen met een aantal vaste merken.

Nefit-Bosch

Nefit-Bosch staat voor meer dan 100 jaar Nederlands ervaring, vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Nefit-Bosch heeft voor iedereen een passende, duurzame oplossing op gebied van warmteoplossingen. Of je nu kiest voor een nieuwe cv-ketel, voor een hybride combinatie van een cv-ketel en een warmtepomp óf helemaal van het gas af gaat, met de producten van Nefit-Bosch bespaar je altijd op energiekosten. Elk jaar weer.

Remeha

Remeha gelooft dat iedere verandering klein begint en dat we samen het verschil maken voor een betere leefomgeving. Door nieuwe dingen te bedenken en te innoveren. Remeha bedenkt, ontwerpt en maakt oplossingen voor het binnenklimaat die nú bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Producten die bijdragen aan je comfort. En steeds zuiniger en slimmer zijn.

Intergas

Intergas staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn grote assortiment cv-ketels. Voor Intergas gaan kwaliteit, prestaties en energie-efficiëntie hand in hand. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe ketel voor je huis of een gewoon een upgrade wilt doen, Intergas biedt een breed scala aan opties die aan jouw wensen/behoeften voldoen.

Daikin

Daikin biedt al meer dan 100 jaar een compleet assortiment aan klimaat-oplossingen. Daikin warmtepompen zijn ideaal voor renovaties en de vervanging van oude cv-ketels. Het compacte design vereist een minimale installatieruimte en werkt perfect met uw bestaande leidingen en afgiftesystemen. Zo krijgt u het energierendement van een warmtepomp, zonder uw hele systeem te moeten
vervangen.

Nibe

Doordat NIBE bij de ontwikkeling van haar producten de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt neemt, onderscheiden NIBE warmtepompen zich in kwaliteit én prestaties. Met een warmtepomp van NIBE creëer je het perfecte comfortniveau in je huis tegen betaalbare kosten en met respect voor de natuur. Door de jarenlange ervaring heb je een ruime keuze
uit een zeer gevarieerd assortiment warmtepompen voor bijna élke situatie.

Vrijblijvend advies of offerte

De installaties van deze merken zijn van hoogwaardige kwaliteit en snel op voorraad. Dit betekent dat we je altijd snel kunnen voorzien van een nieuw verwarmingstoestel. Is uw cv ketel aan vervanging toe? Neem contact op met Poppe Installatietechniek voor vrijblijvend advies en een concrete offerte.

info@poppeinstallatietechniek.nl
0114-681243

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes