Cv-ketel en radiatoren

Onze betrouwbare merken

Je hebt een nieuwe cv-ketel nodig, maar welk type cv-ketel past bij jouw woning? En welke capaciteit? Goed advies is van belang bij de keuze voor een nieuwe cv-ketel. Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt cv-ketels en werkt samen met een aantal vaste leveranciers. 

Nefit
Met bijna 40 jaar innovatie en ervaring in hoog rendement en bijna vier miljoen geplaatste Nefit HR-toestellen, weet je zeker dat je kiest voor een hoogwaardig product. Topkwaliteit uit Nederland die zich tot in detail vertaalt in betrouwbaar, superstil en energiebesparend comfort. Comfort voorop én direct energie besparen? Maar ook de vrijheid om straks verder te verduurzamen? De nieuwste generatie HR-ketels is er klaar voor.

Remeha
Als toonaangevende fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen neemt Remeha haar verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product. Met veel kennis en ervaring werken zij onder meer aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van CO²-uitstoot.

Intergas
Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode is Intergas uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. 

Vrijblijvend advies of offerte

De installaties van deze merken zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd op voorraad. Dit betekent dat we je altijd snel kunnen voorzien van een nieuwe cv-ketel. Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig? Neem contact op met Poppe Installatietechniek voor vrijblijvend advies of een concrete offerte.
 

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes