Cv-ketel en radiatoren

CO-melder essentieel in ieder huis

Ondanks onze vakkundige plaatsing én de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de cv-ketel, adviseren wij in de opstellingsruimte van een gastoestel altijd een koolmonoxidemelder te plaatsen. Koolmonoxide is een gevaarlijk gas en wordt niet door één van onze zintuigen waargenomen. Ook wordt deze niet gedetecteerd door een rookmelder. Jaarlijks overlijdt een tiental personen aan een koolmonoxidevergiftiging. Daarom is het belangrijk om naast een rookmelder ook een CO-melder in huis te hebben die in alarm komt zodra de concentratie koolmonoxide te hoog is. 

Ei koolmonoxidemelder – extreme betrouwbaarheid

Bij Poppe Installatietechniek bieden we de Ei koolmonoxidemelder aan. Deze koolmonoxidemelder kenmerkt zich door betrouwbaarheid én een batterijduur van maar liefst 10 jaar! Ook is het mogelijk om met de bijbehorende app gegevens zoals bijvoorbeeld batterijstatus uit te lezen, dit middels een audiosignaal van de melder.

De hoogwaardige sensor van de Ei koolmonoxidemelder meet iedere 50 seconden het koolmonoxideniveau in de ruimte waar de melder zich bevindt. Je bent dus verzekerd van een tijdige melding bij dreigend gevaar. De betrouwbare koolmonoxidemelders van Ei Electronics zijn minimaal 3 keer getest voordat ze de fabriek verlaten. Het resultaat: storingsvrije CO-melders met een extreme betrouwbaarheid.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de koolmonoxidemelder die wij aanbieden of wil je er direct een aanschaffen voor een bedrag van € 67 incl. montage? Neem dan contact met ons op!

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes