De ideale temperatuur

Mooi ontwerp airco: Stylish model Daikin

Wil jij genieten van een optimaal binnenklimaat én een mooi ontwerp? Dan is het Stylish wandmodel van Daikin ideaal voor jou. Dit model, dat kan koelen en verwarmen, zorgt voor maximaal comfort en is met energielabel A+++ zeer energiezuinig. Daarnaast is het model verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waardoor het in ieder interieur past!

Meer comfort

Met het Stylish wandmodel geniet je van optimaal comfort en energierendement, dankzij de innovatieve technologieën zoals een geluidsarme ventilator, slimme thermische sensoren én een intelligente verdeling van de kamertemperatuur. En door de verschillende filtertechnologieën van Daikin, die deeltjes, allergenen en geurtjes verwijderen, geniet je ook van schone en gezonde lucht.

Beschikbaar in 4 kleuren

Dit stijlvolle model is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: wit, zilver, zwart en zwarthout. Door dit compact en functioneel design, is het model geschikt voor elk interieur. Het is ook niet voor niets dat de Stylish is bekroond met de Good Design Award door zijn innovatieve look en functionaliteit. 

Meer info

Wil je meer weten over het Stylish model van Daikin? We vertellen je graag meer! In onze Inspiratiecentra in Hulst en Goes hebben we dummy’s staan, in vier verschillende kleuren. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes