De ideale temperatuur

Splitsysteem

Er zijn verschillende soorten airconditioningsystemen. Voor particulieren raden wij het splitsysteem aan. Dit systeem kenmerkt zich als betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt airconditioningsinstallaties en werkt sinds 2002 samen met vaste leverancier Daikin.

Airconditioning aan het plafond, tegen de muur of liever op de vloer? Poppe Installatietechniek monteert het ideale model voor jouw ruimte. We installeren een splitsysteem om één óf meerdere ruimten te koelen. Naast het koelen biedt een aantal airconditioners bijkomende functies zoals verwarmen, ventileren, bevochtigen en ontvochtigen.

Wandmodel

De wandmodellen van Daikin worden internationaal erkend om diverse redenen. Van een goede prijs-kwaliteitverhouding tot een mooi design. Met de vele verschillende mogelijkheden, zit er altijd wel iets passends bij voor jouw woning.

Vloermodel

De vloermodellen van Daikin bieden een uitstekend comfort. Door het gestroomlijnde ontwerp en de compacte grootte past deze installatie perfect in je interieur. 

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes