Verwarmen met airco

Airco: een duurzame aanvulling

De energieprijzen gaan door het dak. Wat we bij Poppe Installatietechniek zien, is dat veel mensen het gebruik van hun cv-ketel zo lang mogelijk uitstellen en dat de airco steeds vaker gebruikt wordt om mee te verwarmen.

Een groot voordeel hiervan is natuurlijk dat de cv-ketel nog niet aan hoeft en hier kan gas mee bespaard worden. Ook zorgt verwarmen door middel van een airco ervoor dat een bepaalde ruimte snel is opgewarmd en dat niet het hele huis verwarmd hoeft te worden. Dit is vooral interessant voor huishoudens met zonnepanelen. Zij kunnen het grootste deel van hun huidige elektriciteitsverbruik wegstrepen.

Aanzienlijk verschil in energiekosten

Degenen die zonnepanelen hebben, tonen volgens vergelijkingswebsite Slimster momenteel opvallend veel interesse in airco’s. En dus niet alleen om ‘s zomers te kunnen koelen, maar ook om ‘s winters te kunnen bijverwarmen. De thermostaat kan dan omlaag en de airco verwarmt bijvoorbeeld de woonkamer, de ruimte waar je doorgaans het meest bent, bij tot een aangename temperatuur. Zolang je dit niet de hele dag doet, kan de combinatie van zonnepanelen en een airco aanzienlijk schelen in de energiekosten.

Ontdek alles over de airco

Overweeg je om airconditioning aan te schaffen? Wil je de stille werking van de airco zelf ervaren? Ontdek het in onze Inspiratiecentra in Hulst of Goes óf neem contact met ons op

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes