Laat je inspireren

Demo's installaties

In ons inspiratiecentrum is te zien welke technieken er zijn op het gebied van duurzaamheid en comfort én kun je voelen en beleven wat ze precies doen. Want pas als je het zelf ervaart, begint het te leven. Wanneer kom jij langs?

Airconditioning

Een ideale temperatuur in huis of op kantoor. In de zomer en in de winter. Het is vaak te warm óf te koud. Ramen open of een ventilator in de kamer. Dit zijn tijdelijke oplossingen. Wanneer je een airco plaatst geniet je het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. Airconditioning zuivert en houdt de vochtigheidsgraad van de binnenlucht onder controle.

Airconditioning - Stylish Model

Wil jij genieten van een optimaal binnenklimaat én een mooi ontwerp? Dan is het Stylish wandmodel van Daikin ideaal voor jou. Dit model, dat kan koelen en verwarmen, zorgt voor maximaal comfort en is met energielabel A+++ zeer energiezuinig. Daarnaast is het model verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: wit, zilver, zwart en zwarthout. Door dit compact en functioneel design, is het model geschikt voor elk interieur. Nieuwsgierig? In ons Inspiratiecentrum hebben we dummy’s staan, in de vier verschillende kleuren.

Lucht/water warmtepomp - All-electric

De lucht/water warmtepomp haalt zijn energie uit de buitenlucht. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de warmtepomp te laten draaien. De warmte die onttrokken wordt uit de buitenlucht wordt opgewaardeerd tot de gewenste aanvoertemperatuur voor het verwarmen van de radiatoren en de vloerverwarming. Met deze opstelling vervalt je cv-ketel en gaat je gasverbruik voor verwarmen en warm tapwater terug naar nul.

Lucht/water warmtepomp - Hybride

De hybride waterpomp gebruik je in combinatie met de huidige cv-ketel. De lucht/water warmtepomp haalt zijn energie uit de buitenlucht. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de warmtepomp te laten draaien. Wanneer je in het voor- en najaar de verwarming gebruikt, is het de warmtepomp die z'n werk doet. Deze zorgt met een minimaal energieverbruik voor de gewenste temperatuur. Als het in de winter erg koud is schakelt de cv-ketel bij. Je cv-ketel of zonneboiler zorgt ook voor warm water. Je houdt hierbij dus een gasaansluiting.

Lage temperatuurverwarming

Met de radiatoren van JAGA ben je klaar voor de toekomst. Deze radiator kan zowel je ruimte koelen als verwarmen. Designradiatoren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze mogen gezien worden!

Ventilatie met warmteterugwinning

Naast mechanische ventilatiesystemen kennen we ook gebalanceerde ventilatiesystemen, oftewel: ventilatie met warmte terugwinning (WTW). Bij een WTW-installatie is de ventilatieunit voorzien van een kruisstroomwisselaar. De energie die in de lucht zit wordt teruggewonnen. Verse lucht wordt de woning of het gebouw ingeblazen en vervuilde lucht wordt afgezogen.

Zonneboiler

Verwarming en warm water met zonne-energie? Dat kan met het unieke zonneboilersysteem van Nefit SolarLine. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. Elke collector haalt het hele jaar door uitzonderlijk veel rendement uit gewoon daglicht.

Slimme thermostaat Evohome

Dankzij de slimme thermostaat Evohome van Honeywell Home wordt er in jouw woning of bedrijfsgebouw zuiniger én comfortabler gestookt. Dit door de geavanceerde regelmethode, waarmee je gemakkelijk de temperatuur kunt regelen voor alle afzonderlijke ruimtes. Vanuit huis of op afstand, want je zet gemakkelijk de verwarming aan met je smartphone of tablet. En mooi meegenomen: de energierekening gaat omlaag doordat je zelf bepaalt wanneer en waar je jouw woning of bedrijfspand verwarmt.

PV-panelen

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. De elektriciteit wordt opgewekt vanuit zonnepanelen (PV-panelen). De terugverdientijden worden met de continue ontwikkeling in de technologie korter en het rendement wordt hoger. Momenteel ligt deze tussen de 7 en 10 jaar. De betere technologie zorgt voor meer productie en daardoor ook lagere prijzen. Poppe Installatietechniek werkt met de merken SOLARWATT en LG. Een paneel én omvormer bekijken? Dat kan in ons inspiratiecentrum.

Binnenkort verwacht: accupack SOLARWATT

Binnenkort te zien in het inspiratiecentrum: de accupack van SOLARWATT, het nieuwe thuisbatterijconcept. Met de MyReserve accupack biedt SOLARWATT de juiste opslagtechnologie om een uiterst zuinig systeem op te bouwen voor de toevoer van energie vanuit jouw eigen dak. En dankzij het modulaire concept past het perfect bij je persoonlijke behoeften. Nieuwsgierig? Neem eens contact op, we vertellen je graag meer. Of kom binnenkort eens kijken in het inspiratiecentrum!

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes