Nieuwe collega: servicecoördinator Bjorn

Geschreven op 25 mei 2021 door Bjorn Luijcks

Na 6 jaar in de logistiek binnen de chemische sector te hebben gewerkt, was Bjorn (35) toe aan een nieuwe uitdaging. Die vond hij bij Poppe Installatietechniek als servicecoördinator!

‘Toen ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, stelde ik mezelf de vraag: wat wil je dan precies? Dit werd mij gelukkig vrij snel duidelijk. Door het verduurzamen van mijn eigen woning was ik erg geïnteresseerd geraakt in de installatietechniek. Er zijn zoveel mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot en het realiseren van een duurzame wereld sprak me enorm aan.

Poppe zorgt voor de juiste klantbeleving

Toen mijn vrouw en ik vorig jaar onze eerste woning kochten, maakte ik voor het eerst kennis met verschillende installatiebedrijven. Na het contacteren van verschillende installatiebedrijven merkte ik direct de kracht van Poppe Installatietechniek. Naast het feit dat ze zeer veel innovatieve producten konden aanbieden, zorgden zij ook voor de juiste klantbeleving. Meedenken met de klant, de juiste service en een eerlijke en open communicatie. Dit zorgde bij mij direct voor een positief gevoel!

Gevarieerd werk als servicecoördinator

Mijn eerste ervaring met Poppe Installatietechniek was een open dag met informatie over warmtepompen. Dit was me zo positief bevallen, dat ik Pascal Verbist aan de hand van een gesprek die dag, benaderde met de vraag of er een functie vrij was. Dit leidde destijds niet tot een baan, maar Poppe Installatietechniek bleef wel altijd in mijn achterhoofd. Een aantal maanden later kwam er een nieuwe vacature beschikbaar, waar ik toen gelijk op heb gesolliciteerd. De twee leuke gesprekken met Ilze en Wilko resulteerden in een baan als servicecoördinator! Als servicecoördinator maak ik deel uit van de afdeling Service en Onderhoud. Ik ben samen met mijn directe collega Jacqueline het eerste aanspreekpunt voor particuliere en zakelijke klanten met betrekking tot serviceverzoeken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het inplannen van de monteurs, het contact met leveranciers én het zelfstandig zien en benutten van commerciële kansen.

Onuitputtelijke bron van informatie

Over mijn eerste maanden en de inwerkperiode bij Poppe Installatietechniek heb ik niets anders dan lof. Mijn nieuwe collega's waren erg geduldig en bleken een onuitputtelijke bron van informatie te zijn. Daarnaast vond ik de inwerkperiode erg fijn opgezet. In plaats van enkel en alleen maar theorie, mocht ik direct aan de slag. Uiteraard gebeurde dit deels in samenwerking met een ervaren collega. Deze manier van werken zorgde ervoor dat ik me gelijk onderdeel van het team voelde.

Tal van mogelijkheden

Ik kom zelf uit een andere sector, maar dat heeft geen enkel probleem opgeleverd. Dat wil ik ook graag meegeven aan anderen die een carrièreswitch overwegen... Denk vooral niet aan wat je niet kunt, maar aan wat je wél kunt. Poppe Installatietechniek biedt namelijk tal van mooie mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de installatietechniek en een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk werken met alle collega’s uit verschillende disciplines!’

Bjorn Luijcks

Meer blogs

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes