'Poppe Installatietechniek helpt je op weg!'

Monteur Addy over werken in de techniek

Geschreven op 12 december 2018 door Addy Bakker

"Ik ben mijn vader nog altijd dankbaar dat hij me aanspoorde om de techniek in te gaan", zegt Addy Bakker, monteur bij Poppe Installatietechniek. "Hij zei 'Je kunt doorleren en anderen het werk laten doen, of je zorgt dat je het zelf kan'. Ik koos dat laatste.”

Poppe Installatietechniek helpt je op weg!

Addy begon in de installatietechniek en werkte daarna lange tijd in de werktuigbouwkunde. "Ik had een flinke woon-werkafstand. Op mijn 45e dacht ik het wat rustiger aan te willen doen en stapte over op een administratieve baan. Dat bleek niks voor mij. Van Werk & Vakmanschap kreeg ik het advies om terug de installatietechniek in te gaan en wel bij Poppe Installatietechniek.

Ik had niet verwacht dat ik op mijn leeftijd nog zo'n switch kon maken, want de techniek is veel anders en veelzijdiger geworden. Maar er is veel vraag naar technisch personeel. Poppe Installatietechniek gaf me direct het vertrouwen en bood me passende cursussen aan. Al snel mocht ik alleen op pad naar de klanten. En als ik iets niet weet, sta ik er nooit alleen voor. Er is altijd wel een collega die me helpt. Het is echt een fantastisch team, een warm bad. Durf dus, ongeacht je leeftijd of achtergrond, een stap in de installatietechniek te zetten. Gewoon doen!"

Addy Bakker

Meer blogs

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes