Focus op flexibiliteit en scholing

Klaar voor de toekomst

Geschreven op 26 januari 2018 door Ilze Poppe

Het jaar 2017 was een jaar waarin we samen met ons team weer mooie dingen hebben mogen doen. 2017 begon met de benoeming van ‘Poppe Installatietechniek als beste dienstverlener van Hulst'. Een mooie beloning voor onze medewerkers! Want ieder draagt in zijn werkgebied z'n steentje bij aan deze titel. Het naleven van onze kernwaarden vinden we erg belangrijk. Het is de basis waar vanuit we werken. Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast en Duurzaam. 

2017: groeien in kennis en adviserende rol

Klanten doen steeds vaker een beroep op ons als adviserende partij. Ook architecten. We zitten hierdoor vaker al in het begin van een bouwtraject aan tafel en kunnen dan direct meedenken in het ontwerp. Ook maakten we stappen in het BIM tekenen. Dit biedt meer transparantie en duidelijkheid. Uiteindelijk levert dit ook tijdwinst op. De nieuwbouw van Woonzorgcentrum werd volledig in BIM getekend.

Uitbreiding team in 2017

We zijn trots op de nieuwe projecten waar we aan hebben mogen werken in 2017. Een mooi voorbeeld is de verbouwing van Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen in Oostburg. Onze vaste klanten blijven we ook enorm waarderen! De orderportefeuille bleef groeien in 2017. Hierdoor hebben we ons team uitgebreid met een nieuwe servicemonteur, een monteur, drie inleenkrachten op de utiliteitsprojecten, twee leerlingen én versterking op de administratie. Wij zijn klaar voor 2018!

Mooie uitdagingen 2018

De ontwikkelingen in de techniek gaan zeer snel. De wetgeving rondom het werken met gas gaat veranderen, de vraag naar warmtepompinstallaties stijgt en energieneutraal wonen, 0 op de meter woningen etc. komen steeds meer onder de aandacht. Dit zijn mooie uitdagingen waarbij we onze klanten graag van dienst zijn.

Focus op flexibiliteit en scholing

We vinden het belangrijk om flexibel te zijn en vooral te blijven. Op verzoek willen we snel ter plaatse kunnen zijn. En bij acute storingen of lekkages willen we de klant snel van dienst zijn. Daarom is het belangrijk dat ons team meegroeit met onze groeiende klantenkring. Onze medewerkers blijven zich steeds verder ontwikkelen in hun kennis en vaardigheden naar de nieuwste technieken. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Een enthousiaste groet,

Ilze Poppe

Meer blogs

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes