Even voorstellen: nieuwe collega Tim!

Geschreven op 26 februari 2021 door

Leuk nieuws! Sinds begin februari is Tim Hamelink het team van Poppe Installatietechniek komen versterken als tekenaar / werkvoorbereider. Samen met Gudo verzorgt hij het tekenwerk voor de langdurige projecten.

‘Ik ben net afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland en was op zoek naar mijn eerste baan,’ vertelt Tim. ‘Ik zag de vacature van Poppe Installatietechniek voorbijkomen op social media. Ik kreeg de indruk dat het een innovatief bedrijf is en dat er volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Dat sprak me direct aan. Na een fijn gesprek met Stefan en Ilze kreeg ik de mogelijkheid om een paar dagen mee te lopen binnen het bedrijf. Dat vond ik heel fijn! Zo kreeg ik een goed beeld bij waar ik terecht zou komen, kon ik mijn toekomstige collega’s leren kennen en de sfeer en visie van het bedrijf proeven.’

Eigen projecten

‘Inmiddels ben ik aan de slag gegaan bij Poppe Installatietechniek en dat bevalt goed. Ik heb een leuke klik met mijn collega’s, de sfeer is goed en ik mag werken aan mooie projecten. Zo heb ik bijvoorbeeld tekenwerk voor Van der Valk Middelburg gedaan. Verder houd ik me voornamelijk bezig met nieuwbouwwoningen. Ik werk veel samen met mijn collega Gudo. Hij heeft al veel ervaring op het gebied van tekenen en werkvoorbereiden en het is fijn om dingen van hem bij te kunnen leren. Bijvoorbeeld over de tekenprogramma’s die gebruikt worden. Op dit moment neem ik al veel tekenwerk over van Gudo, en in de toekomst ga ik ook een deel werkvoorbereiding van hem overnemen. Zo kunnen we ons allebei focussen op onze eigen projecten. Hier kijk ik nu al naar uit!’

Meer blogs

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes