Al 10 jaar bij Poppe!

Geschreven op 18 juli 2023 door Erwin Maas

In 2013 solliciteerde ik bij Poppe Installatietechniek. Niet bepaald het ideale moment, want de bouwsector maakte toen een flinke dip mee. Maar je moet wat als het na 23 jaar bij je vorige werkgever ophoudt. Ik besloot mijn LinkedIn-account nieuw leven in te blazen en kwam via via bij Stefan Poppe uit. Dinsdagochtend een contactverzoek gestuurd, dinsdagmiddag een reactie gekregen, vrijdag een sollicitatiegesprek en op zaterdag aangenomen. En nu is het ineens 10 jaar later. 

Een goed begin is het halve werk, zeggen ze wel eens. Nou, gelukkig was mijn begin bij Poppe geen voorbode voor het vervolg. Op mijn eerste werkdag stond ik onderweg naar huis achter een vrachtwagen bij de tolpoortjes van de Westerscheldetunnel. Besloot die vrachtwagen ineens achteruit te rijden. Resultaat: flinke schade aan de voorbumper van mijn auto. 

Extra kennis opgedaan

Vanaf die eerste dag heb ik me bij Poppe mogen bezighouden met tekenwerk en werkvoorbereiding. Ik had al 23 jaar ervaring als tekenaar in sanitairtechniek, dus dat kwam goed van pas. Gaandeweg heb ik ook kennis van verwarming en koeling opgedaan en ben ik ook projectleiderstaken gaan doen. Zo ben ik momenteel grotendeels zelfstandig bezig met een groot project van 100+ vakantiewoningen in West-Zeeuws-Vlaanderen, de nieuwbouw van Intratuin in Hulst en ook een distributiecentrum daar in de buurt. 

Van tekenwerk naar projectleiding

In dit soort langlopende projecten ben ik al jarenlang actief, maar sinds kort doe ik ook een stuk ondersteuning bij kortlopende projecten in zonnepanelen. In die trajecten hebben we bij Poppe het doel om alles van opname tot nazorg zoveel mogelijk door één persoon te laten doen. Ik ben begonnen in de nazorg en probeer nu ook het voortraject onder de knie te krijgen. Ontzettend leuk om te doen. 

Daarom is het hier zo leuk

De afwisseling in het werk en het feit dat ik me verder kan ontwikkelen, is leuk, maar ook alles eromheen. Ik heb bij Poppe vrijheid in mijn weekindeling en kan voor vragen altijd bij collega’s terecht. Iedereen staat hier voor elkaar klaar, zowel binnendienst- als buitendienstcollega’s. Echt, we hebben hier een supersfeer! Dat geldt op het werk en ook daarbuiten tijdens de gezellige uitjes en borrels. Bij Poppe is het hard werken én hard feesten.

De juiste keuze

Terugkijkend heb ik 10 jaar geleden dus absoluut de juiste keuze gemaakt om dat LinkedIn-berichtje naar Stefan te sturen. Dat hij me toen de kans gaf om me te bewijzen en me sindsdien altijd alle vertrouwen en waardering heeft getoond, maakt van mij een blije en trotse Poppe-medewerker. 
 

Meer blogs

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes