Een mooi moment om terug te blikken!

25 jaar Poppe - terugblik

Geschreven op 25 juni 2019 door Stefan Poppe

Wow! Wat gaat de tijd snel! In 1995 startte mijn loopbaan in de installatietechniek. Als knul van 17 rondde ik mijn opleiding elektrotechniek af. M'n vader had inmiddels de stap naar eigen ondernemerschap gezet. Hij nam het bedrijf van de plaatselijke installateur de Jonge over. De eerste jaren was dit als compagnon onder de naam De Jonge & Poppe en in 1999 werd dit Poppe Installatietechniek.

Installatievirus

Er werd hard gewerkt aan de opbouw van een mooi bedrijf. Een bedrijf waar in beginsel 5 mensen werkten en waar we nu 40 vaste medewerkers tellen. Een bedrijf waar ik trots op ben. Uiteraard werd ik van thuis uit al snel aangestoken door het installatie-virus, want uiteraard ging het thuis onder het eten meer dan eens over het bedrijf en het installatievak. Vraag maar aan m'n zus ;-).

Alle facetten binnen het bedrijf

Voor mij lag er een kans om mijn electro-kennis uit te breiden met installatietechniek. M'n vader zei: 'de kennis van electro in de installatietechniek is goud waard'. En daarmee startte al snel mijn opleidingstraject in de installatietechniek. Ik begon als assistent-monteur, werd monteur, calculator/werkvoorbereider en hoofd bedrijfsbureau. Ik doorliep alle facetten binnen het bedrijf en dat heeft me veel gebracht. Uiteraard kennis, maar vooral ook inlevingsvermogen. En dat is me veel waard. Tegenwoordig vervul ik met veel plezier mijn rol als directeur.

Terugblikken 25 jaar

En dan komt daar het moment aan van 25 jaar Poppe Installatietechniek! Wat een tijd! Een mooi moment om terug te blikken. We willen óók jullie daarvan laten mee genieten. Want wat zijn ze leuk die foto's, documenten en krantenknipsels van vroeger. Bij deze trap ik af middels de foto van mij als trotse monteur.

Volg ons!

Je kunt het allemaal volgen via de social mediakanalen Facebook en Instagram. Er wordt wekelijks gepost. #throwback #poppe25jaar

Dus volg je ons nog niet? Sluit dan snel aan. Wordt vervolgd!

Groet,
Stefan Poppe

Meer blogs

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes