Poppe Kloosterzande zoekt een
Werkvoorbereider / tekenaar | Langlopende projecten

Meer vacatures bekijken?

Zie jij werken in een snel ontwikkelende branche met mooie toekomstperspectieven wel zitten? Bij een innovatief bedrijf én enthousiaste collega’s?
Lees dan verder!

Wat hebben we je te bieden?

Een boeiende, afwisselende baan als tekenaar/werkvoorbereider in de installatietechniek!

Je maakt tekeningen voor in opdracht verkregen projecten en stelt dossiers samen van benodigde werkdocumenten. Daarbij draag je zorg voor de planning van verkregen opdrachten en faciliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Je verzorgt werkinstructies en vervangt de projectleider ingeval van diens afwezigheid.

Blijven ontwikkelen

De eerste projecten met Revit zijn afgerond, maar Poppe Installatietechniek wil zich nog verder ontwikkelen in het ‘virtueel bouwen’ van de toekomst. Ontwikkel je met ons mee?

We zien verschillende mogelijkheden; als BIM specialist of misschien wel als projectleider.

Wie zoeken we?

Een enthousiaste collega met kennis en ervaring in de installatietechniek.

  • Je hebt ervaring met installatietechnisch tekenen in Stabicad.
  • Je hebt een grote interesse in Revit en het Bimmen van de toekomst.
    Ervaring hierin is een pré.
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding richting installatietechniek.
    De opleiding MIT is een pré.

Wie zijn wij?

Poppe Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. We ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Innovatief!

Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou!

Interesse?

Natuurlijk! Laat snel van je horen. We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar Ilze Poppe, ipoppe@poppeinstallatietechniek.nl. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

Is dit jouw job?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier: