Poppe Kloosterzande zoekt een
Planner / werkvoorbereider

Meer vacatures bekijken?

Ben jij een planner pur sang? Hou je van uitdagingen en puzzelen? En heb je een installatietechnische achtergrond? Laat ons dan zeker vrijblijvend kennis maken!

Wat hebben we je te bieden?

Een boeiende baan als spil tussen de projectbegeleiding en de montage. Je hebt nauw contact met beiden en zorgt daarbij voor een juiste afstemming met de klant.

Daarbij faciliteer je de voortgang van de jouw toegewezen projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Je verzorgt werkinstructies en vervangt de projectleider ingeval van diens afwezigheid.

Blijven ontwikkelen

Wil je doorgroeien? Ook dan zit je bij ons goed! De functie van planner/werkvoorbereider geeft je de mogelijkheid je installatietechnische kennis uit te breiden en biedt daardoor verschillende doorgroeimogelijkheden.
Te denken valt aan calculator, junior projectleider en projectleider utiliteit.

Wie zoeken we?

Een enthousiaste collega met kennis en ervaring in de installatietechniek.

  • Je hebt een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding richting installatietechniek of werktuigbouwkunde en de wil om je steeds te blijven ontwikkelen in de installatietechniek. De opleiding MIT is een pré.
  • Mocht je al bezig zijn met een opleiding MBO 3/4 Installatietechniek, dan kun je deze binnen Poppe Installatietechniek vervolgen.

Wie zijn wij?

Poppe Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. We ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Innovatief!

Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou!

Interesse?

Natuurlijk! Laat snel van je horen. We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar Ilze Poppe, ipoppe@poppeinstallatietechniek.nl. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.