Poppe Kloosterzande zoekt een
Planner | Kortlopende projecten

Meer vacatures bekijken?

Ben jij een planner pur sang? Hou je van uitdagingen en puzzelen?
Ben je sterk in het stellen van prioriteiten en dus een waar organisatietalent? Laat ons dan vrijblijvend kennis maken!

Wat hebben we je te bieden?

Een boeiende baan als spil tussen de klant en de uitvoerende monteurs van de afdeling Kort Lopende Projecten (KLP). Je heb nauw contact met beiden en zorgt dat het proces van uitvoering tot en met het aansturen van de facturatie vloeiend verloopt.

Samen met je collega werkvoorbereider vorm je een zelfstandig team en ben je gedreven om van deze nieuwe afdeling binnen Poppe Installatietechniek een succes te maken en deze te doen groeien.

Ontwikkelen en doorgroeien

Ontwikkelen is belangrijk. Daarom bieden we je mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen. Hierbij kunnen we een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Want ontwikkelen kan op vele manieren. We zoeken de manier die bij jou past.
Aangezien de organisatie sterk groeiende is zijn er mettertijd ook doorgroeimogelijkheden.

Wie zoeken we?

Een enthousiaste, gedreven collega!

  • Je bezit over sterke communicatieve, commerciële- en organisatorische vaardigheden.
  • Je hebt affiniteit met planningsactiviteiten.
  • Je hebt een HBO Management of bedrijfskundige opleiding en de wil om je te ontwikkelen in het veelzijdige installatievak. Het volgen van een 2 jarige dag-avond opleiding Installatietechiek is hierbij een must.
    of
    Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding richting installatietechniek. De opleiding MIT is een pré.

Wie zijn wij?

Poppe Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. We ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Innovatief!

Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou!

Interesse?

Natuurlijk! Laat snel van je horen. We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar Ilze Poppe, ipoppe@poppeinstallatietechniek.nl. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

Is dit jouw job?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier: