Poppe Kloosterzande zoekt een
BBL leerling monteur werktuigkundige installaties MBO 2

Meer vacatures bekijken?

Ben jij iemand die liever met z'n handen bezig is dan met z'n hoofd in de studieboeken zit?
Dan is leren en werken in de installatietechniek welllicht iets voor jou!


Wat hebben we je te bieden?

Een mooie combinatie van werken en leren! Doordat je praktijk en theorie combineert ga je als een speer. Je start met de basisvaardigheden en wordt al snel een waardevolle assistent voor je leidinggevende monteur. Je werkt bij de klanten thuis, op projecten bij bedrijven óf soms in de nieuwbouw. Vandaaruit ontwikkel je je tot een waardevol monteur en wordt je kundig in het aanleggen van verwarmings- airconditionings- of sanitaire installaties. Kortom een veelzijdig man óf vrouw.

Hoe ziet jouw week eruit?

Het merendeel van de week ben je te vinden met je collega's op de bouw. Je volgt 1 dag per week theorie op school en 1 dag per 2 weken een praktijkdag bij het leerbedrijf IW in Goes. Door de combinatie van de theorie op school en het leren van de praktische vaardigheden binnen het leerbedrijf ontwikkel je snel waardoor je steeds verder groeit naar zelfstandigheid. Want zelfstandig met een Poppe-bus op pad, dat is het uiteindelijke doel!

Wie zoeken we?

Een enthousiaste, gemotiveerde collega met interesse voor installatietechniek.

  • Je hebt je VMBO basis of kader diploma.  
  • Een VMBO-T diploma is natuurlijk ook prima.

Wie zijn wij?

Poppe Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. We ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Innovatief!

Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou!

Interesse?

Natuurlijk! Laat snel van je horen. We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar Mireille Pieters, mpieters@poppeinstallatietechniek.nl. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

Is dit jouw job?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier: