Poppe Goes zoekt een
Projectleider utiliteit

Meer vacatures bekijken?

Poppe Installatietechniek adviseert, monteert en beheert utiliteitsprojecten binnen diverse branches zoals hotelwezen, zorg, scholen, kantoor- en bedrijfspanden. Gaat jouw hart sneller kloppen van grote en complexe installaties en neem je graag de lead binnen een project dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Wat hebben we je te bieden?

Een baan met verantwoordelijkheden. Als projectleider utiliteit draag je de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de utiliteitsprojecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Je werkt met projectteams waarbij je de monteurs en tekenaar/werkvoorbereider aanstuurt. Uiteraard zorg je als projectleider voor een goede afstemming met de opdrachtgever.

Blijven ontwikkelen

Ontwikkelen blijft belangrijk. Technieken en innovaties volgen zich in snel tempo op en uiteraard wil je daar in bijblijven.

Wie zoeken we?

Een enthousiaste collega met kennis en brede ervaring in projectbegeleiding van utiliteitsprojecten in de installatietechniek.

  • Je hebt een afgeronde MBO-4 / HBO opleiding richting installatietechniek.
  • De opleiding HIT is een pré.
  • Mocht je bezig zijn met een gerichte opleiding binnen de installatietechniek, dan kun je deze binnen Poppe Installatietechniek vervolgen.

Wie zijn wij?

Poppe Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. We ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Innovatief!

Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou!

Interesse?

Natuurlijk! Laat snel van je horen. We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar Ilze Poppe, ipoppe@poppeinstallatietechniek.nl. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

Is dit jouw job?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier: