We doen het samen!

Nieuws

Verduurzaming klein maatschappelijk vastgoed

9 juni 2022 • Een mooi initiatief: de Provincie Zeeland gaat eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed helpen bij de verduurzaming van gebouwen. Stefan Poppe nam hiervoor deel aan de livestream ‘Verduurzamen Maatschappelijk Vastgoed’.

Lees meer

Poppe in Enervision magazine

14 juni 2021 • Poppe Installatietechniek heeft voor Woonstichting Hulst 30 huurwoningen mogen voorzien van een Nathan Energiemodule. Een mooi project! Stefan sprak erover en dat resulteerde in een mooi artikel in het Enervision Magazine.

Lees meer

Samen vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid

5 oktober 2020 • Ronald in ’t Groen: 'Bij Woonstichting Hulst hechten we veel waarde aan het verduurzamen van onze woningen. We vinden het dan ook belangrijk dat we een bedrijf naast ons hebben staan dat met ons meedenkt en innovaties belangrijk vindt.'

Lees meer

‘Poppe Installatietechniek: een begrip in de regio’

15 juni 2020 • Jan Schrier: 'In totaal hebben we bij Heros nu zo’n 40 airco’s van Poppe Installatietechniek, verspreid over verschillende afdelingen. Zo kan de bedrijfsvoering áltijd doorgaan!'

Lees meer

'Aangenaam warm in onze pizzabakkerij!'

8 mei 2020 • Elianne van Meerendonk: "De installatie was in onze ogen een hele puzzel, maar de monteurs van Poppe Installatietechniek wisten waar ze mee bezig waren. We hebben nu vloerverwarming in de gehele bedrijfsruimte, een oppervlakte van 500m2!"

Lees meer

'Een enorm rendement door onze nieuwe installaties'

6 mei 2020 • Roy Rottier: "Poppe Installatietechniek is al jaren een prettige partner voor ons om mee samen te werken. Ook tijdens deze verbouwing was dat niet anders. De werkzaamheden zijn tijdig en vakkundig uitgevoerd."

Lees meer

'Een eerlijke en transparante samenwerking'

6 mei 2020 • Jeroen Heijens: "Voor ons is het eigenlijk vanzelfsprekend om voor Poppe Installatietechniek te kiezen als installatiebedrijf. De monteurs komen al vele jaren bij ons op het laboratorium, ze kennen het gebouw en weten wat er speelt."

Lees meer

Innovatieve en duurzame oplossingen bij Outokumpu

7 april 2020 • William van Passel: "We denken in Poppe Installatietechniek een flexibele, betrouwbare en prijstechnisch interessante partner te hebben gevonden. En Poppe Installatietechniek staat bekend om hun innovatieve en duurzame oplossingen."

Lees meer

'Deskundig in advies en uitvoering'

6 april 2020 • Vic Martens: "Voor werkzaamheden in onze winkels neem ik graag contact op met Poppe Installatietechniek. Dat begint al met de altijd vrolijke stem van Jacqueline als je naar kantoor belt! En ze hebben een volledig pakket én denken mee.''

Lees meer

'Meteen een goed gevoel bij Poppe Installatietechniek'

31 maart 2020 • Hans Herrebout: "Poppe Installatietechniek dezelfde drive als Heijmans heeft. We werken goed samen. Poppe Installatietechniek levert een goede voorman die weet hoe het werkt. Ook bij het overige personeel zie je de gedrevenheid."

Lees meer

Een flinke klus… Poppe Installatietechniek klaarde ‘m wel!

11 februari 2020 • Michel Weemaes: "Poppe Installatietechniek heeft de gehele kantoorruimte van vloerverwarming en van een luchtcirculatiesysteem voorzien. Daarnaast moest er een productieruimte van 15.000 m3 verwarmd worden. Vakmensen, ze weten wat ze doen.''

Lees meer

Vanaf het allereerste moment betrokken bij 't Poppeke

15 januari 2020 • Cindy Poppe: "Poppe Installatietechniek heeft zich verdiept in de regelgeving van de kinderopvang. We hebben nu een installatie die voldoet aan de regels, maar die vooral goed aanvoelt voor de medewerkers en de kinderen!"

Lees meer

De Hulster Sociëteit

6 januari 2020 • Joris Jansen: "Ik wilde graag een gasloos en toekomstgericht pand. Poppe Installatietechniek is op zoek gegaan naar oplossingen, om het zo voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken én kostentechnisch interessant te houden."

Lees meer

Het treintje moet blijven lopen!

14 mei 2019 • Beach Village: een prachtige opdracht die Poppe Installatietechniek, via hoofdaannemer Heijmans, eind 2016 verwierf. De uitdaging is de logistiek. Een prachtige opdracht!

Lees meer

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes