Zaterdag 14 mei: Duurzaamheidsdag Biobase Terneuzen

Geschreven op: 22 april 2022

Verduurzamen. Aangezien onze woningen energiezuiniger moeten worden én in 2050 zelfs energieneutraal moeten zijn, krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Wil jij je woning ook verduurzamen, maar weet je niet hoe je dat het beste kunt aanpakken? Kom dan op zaterdag 14 mei naar de inloopbijeenkomst over het verduurzamen van particuliere woningen in de CO3 Campus (Biobase) in Terneuzen.

Samen verduurzamen

Op deze infomarkt zijn diverse bedrijven aanwezig om hun producten op het gebied van verduurzaming te laten zien. Ook Poppe Installatietechniek is aanwezig, want verduurzamen doen we samen! Wij vertellen je graag meer over duurzame installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen. Bij andere bedrijven kun je je laten informeren over bijvoorbeeld kozijnen en bouwmaterialen. Verder kun je in gesprek met experts op het gebied van financiering en subsidie van verduurzaming en daarnaast zijn ook duurzaamheidsambtenaren van de gemeenten aanwezig. Kortom: een ontzettend waardevolle infomarkt voor iedereen die wil verduurzamen! Zien we jou daar?

Meer info

De infomarkt vindt plaats van 10:00 uur tot 15:00 uur in de CO3 Campus (Biobase), Zeelandlaan 2 in Terneuzen en is gratis toegankelijk voor iedereen. Deze bijeenkomst is een initiatief van ISO-energy met ondersteuning van het Zeeuws Energie Akkoord.

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes